google38a4670fad8f46f8.html Ptáci Rudého moře
top of page
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

Ptáci Rudého moře

Updated: Aug 29, 2020


Váš fotoprůvodce ptáky Rudého moře v EGYPTĚ


Dle Výboru pro egyptské ornitologické rarity, existuje celkem 466 druhů ptáků, jejichž výskyt byl v Egyptě zaznamenán. Dvě třetiny jsou migrující a zbylá třetina se zde rozmnožuje.



Fotografie v brožuře byly pořízeny v loňském roce Georginou Cole, jejíž domovem je od roku 2004 El Gouna. Její vášeň pro fotografování ptáků započala poté, co objevila poštolky, které každý rok hnízdily přímo naproti jejímu balkonu.


Jako zakládající členka Rotary Club of Red Sea - El Gouna, pracuje Georgina od roku 2014 jako dobrovolnice na projektech pokrývajících všech sedm oblastí zaměření Rotary International.


Tato příručka podporuje všeobecné poznání a pomáhá jednoduše indentifikovat jednotlivé ptáky prostřednictvím ohromujících fotografií. Napomáhá k identifikaci ptáků a dále k zadávání údajů, zejména na platformě eBird.


eBird patří mezi největší světové vědecké projekty související s biologickou rozmanitostí, přičemž eBirders po celém světě každoročně sdíleli více než 100 milionů pozorování ptáků. eBird se stovkami partnerských organizací, tisíci regionálních odborníků a stovkami tisíc uživatelů je řízen společností Cornell Lab of Ornithology.



Překlad: Jana Samec

RED SEA PROJECT™


 

Stáhněte si příručku "Ptáci Rudého moře" ve vysokém rozlišení z naší E-Liberary v sekci Red Sea Birds Project.




745 views

Recent Posts

See All
bottom of page